Kunstschilder Den Haag

kunstschilder den haag


den haag kunstschilder

 

 


Kunstschilder Den Haag

Jos van den Berg is een bekende Haagse kunstschilder. Jos van den Berg: Ik heb het schilderen een hele tijd bewust wat verstopt. Mijn dagelijks werk eiste mijn aandacht op en daarmee heb ik geprobeerd een boterham te verdienen. Maar tekenen en schilderen ben ik altijd blijven doen in mijn vrije tijd. Om ook privÈ bezig te blijven met vormen en kleuren. Het laat me nooit los. Zodra zich een gelegenheid voordoet om een tentoonstelling te bezoeken ben ik present. Dan jeuken mín handen en droedel ik met mín vingers vormpjes. Die worden later in het atelier in de verf gezet.

Jos is ook een verzamelaar. De collectie moderne kunst heeft een homogeen karakter gekregen in het teken van de Nieuwe Haagse School en van Haagse kunstenaars van nu. Natuurlijk zijn er ìuitbijtersî in zoín gezelschap: Hundertwasser, Deirkauf, Pander, Appel en anderen. Werk dat gekocht werd vanwege de grote impact.


kunstschilder Den Haag

 

Den Haag

Kunst schilderen schilder schilderkunst kunstenaar schilderij schilderijen. Jos van de Berg komt uit Den Haag ( 's gravenhage ). Art schilderijkunst artiest, haagsche school en andere kunststromingen. Nieuwe Haagsche school is een stroming in de kunst voor een kunstenaar. Schilder verf acryl olieverf olie.

Kunstschilder

Art artist kunst kunstschilder painter artiste peintre galerie galerij kunstgalerie gallery schilderij schilderijen peinture exposition tentoonstelling exhibition landschappen landschap landscapes paysages olieverf oil  huile Nederland, Randstad, Den Haag.

Verwijzingen